Meteen naar de inhoud

INSPIRATIE

Vuur brengt mensen samen sinds het begin der tijden. We hebben erop vertrouwd om te overleven, warmte, veiligheid, licht en leven. Hoewel onze moderne samenleving niet meer afhankelijk is van vuur zoals vroeger, worden we nog steeds aangetrokken door de adembenemende ambiance. Dus waarom zou u het geen onderdeel maken van de aantrekkingskracht van uw achtertuin? We bieden unieke vuurkorven aan om u een achtertuin toevoeging te bieden die onvervangbare herinneringen creëert die een leven lang meegaan!

Inflamed

De inspiratie achter INFLAMED? Een vuurkorf waar je overdag net zoveel van geniet als in de avond. Kunst en gezelligheid combineren in een object. Een object waar je de mooiste herinneringen maakt en tegelijkertijd geniet van zijn robuuste kunstzinnige uiterlijk.

Samen met uw gezin of partner op zoek naar een unieke manier om uw achtertuin te individualiseren? Inflamed kan die persoonlijke touch aan uw buitenruimte geven. We bieden verschillende ontwerpen aan om uw unieke tuin aan te vullen met niet alleen verbondenheid, maar ook met kunst!

Een geruststellend, verwarmend vuur lijkt de kern van het woord ’thuis’ te zijn. Inflamed biedt een verscheidenheid aan sfeer voor elke gelegenheid. Een heerlijke sound en dansen met vrienden, waarom voegt u geen mooie lichtbron toe om dit moment compleet te maken? Waarom zou u niet het charmante geknetter van een brandende vlam aan het gesprek toevoegen? Geniet met vrienden en familie van de constant dansende vlam.