Meteen naar de inhoud

OVER ONS

Een jonge ondernemer, geïnspireerd door staal, vuur en kunst. Combineer deze elementen en een nieuwe collectie is geboren, die van INFLAMED fire pits. 

DESIGNVUURKORvEN

Avonden gezelligheid, de verhalen van het leven delen met vrienden en familie. Dit doe ik het liefste met een knisperend geluid op de achtergrond. De warmte en sfeer die vuur kan brengen blijft magisch. Wanneer een mooie avond aan zijn einde is gekomen blijft slechts een dovende korf over.

Een met as gevulde ronde die het aanzicht van de tuin schaadt en je het liefst de dag erop weer op ruimt. Maar wat als je kunst en vuur combineert? Dit was de inspiratie achter INFLAMED. Designvuurkorven waar je overdag net zoveel van geniet als in de avond.

PASSIE & AMBACHT

Door mijn ervaring in de staalwereld en passie voor ambacht en vakmanschap wist ik een vuurkorf te ontwikkelen die alle elementen bundelde. Door gebruik te maken van de duurzaamste materialen kunnen we de langst mogelijke levensduur garanderen. Cortenstaal heeft een veel langere levensduur. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van jouw firepit. Daarnaast dragen we op deze manier een steentje bij in de wegwerpmaatschappij.